Teraz jest 2017-04-26, 16:40

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Napisane: 2017-04-01, 19:00 
Nowicjusz

Dołączył(a): 2015-09-20, 15:26
Posty: 108
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Model aparatu: X-T1
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]

Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x8A M...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.


Góra
 Zobacz profil  
 
Napisane: 2017-04-01, 20:43 
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-07-01, 21:17
Posty: 1345
zdjęcia: 18
Lokalizacja: Duszniki/Wrocław/Warszawa
Podziękował: 307 razy
Otrzymał podziękowań: 54 razy
Model aparatu: Cyfrowe tylko Fujifilm a analogi różne
sprawdzę

_________________
Krzysztof Powolny


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
Napisane: 2017-04-01, 21:06 
Nowicjusz

Dołączył(a): 2015-09-20, 15:26
Posty: 108
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Model aparatu: X-T1
Zorientowałem się o co chodzi, użyłem emotikony z androida, która generuje błąd. Przepraszam za kłopot.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do: