Teraz jest 2018-07-20, 09:46

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 PostTytuł:
Napisane: 2009-03-23, 23:26 
Nowy

Dołączył(a): 2008-06-04, 17:22
Posty: 17
Lokalizacja: Bydgoszcz/Limerick
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: Fujifilm FinePix S5 Pro
Witam,

Ale czy przed zakupem można ściągnąć jakieś strony demo ?

_________________
Fujifilm FinePix S5 Pro|Nikon-N80|Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II|Nikkor 28-80 f/3.3-5.6G|Nikkor 50mm f/1.8D AF|SB-800


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2009-03-24, 08:51 
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-12-29, 20:58
Posty: 1060
Lokalizacja: Zduńska Wola
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: Fuji S5 pro
DADI było napisane że nie , nawet kilka razy w różnych wątkach :)

_________________
Obrazek

Moje portfolio fotograficzne - Fotograf Zduńska Wola


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-03-29, 22:02 
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-01-19, 12:34
Posty: 1068
zdjęcia: 372
Lokalizacja: Bytom
Podziękował: 76 razy
Otrzymał podziękowań: 24 razy
Model aparatu: X-sy
a ja mam pytanie., może głupie, ale- gdzie w ogóle mozna kupić H-U bo jakoś nigdzie nie widzę???

_________________
Każdego dnia uczę się Ciebie od nowa...

L D-lux, X30, X-E1, X-T1, XF16-55 2.8, XF35 1.4, XF56 1.2, XF 90 2.0, EF-20, Ni40

http://www.facebook.com/krzysiek.krawczyk.1232


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-03-30, 14:20 
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-03-15, 00:07
Posty: 18802
zdjęcia: 6784
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 22 razy
Otrzymał podziękowań: 161 razy
Model aparatu: S5500->S9500-> S100fs (bis) + Ikonta 531/2 + X100
krzyskra0 napisał(a):
a ja mam pytanie., może głupie, ale- gdzie w ogóle mozna kupić H-U bo jakoś nigdzie nie widzę???


Na przykład za pośrednictwem FujiFilm Polska Distribution, wymieniają to oprogramowanie w katalogu oferowanych produktów:
:arrow: http://www.fujifilm.pl/page,77.html

_________________
.
:idea: "Jeżeli ty potrafisz sobie wyobrazić fotografię, twój aparat będzie w stanie ją zrobić"
:idea: "Dobry żeglarz ustawia żagle do wiatru - kiepski narzeka, że wieje nie z tej strony co trzeba..."

:arrow: FAQ FujiKlub.pl (przeczytaj! zanim napiszesz 1-szy post...)

:!: Z krytyki trzeba wyciągać wnioski, a nie konsekwencje wobec krytykujących...



Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-03-30, 16:42 
Nowy

Dołączył(a): 2010-03-24, 10:42
Posty: 23
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
krzyskra0 napisał(a):
a ja mam pytanie., może głupie, ale- gdzie w ogóle mozna kupić H-U bo jakoś nigdzie nie widzę???


w dodatku kosztuje 500zł


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-03-30, 16:53 
Ekspert
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-10-15, 10:04
Posty: 4633
zdjęcia: 150
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Ja tez zastanawiałem się nad H-U ale jednak doszedłem do wniosku że bardziej sie przyda Corel PSP x3 i jak narazie sie nie zawiodłem... a i zaoszczędziłem :D


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-03-31, 13:40 
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-02-21, 20:17
Posty: 24
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: D2x, S5Pro
sparrow napisał(a):
Na przykład za pośrednictwem FujiFilm Polska Distribution, wymieniają to oprogramowanie w katalogu oferowanych produktów:
:arrow: http://www.fujifilm.pl/page,77.html


Cytuj:
Pozwala na pobranie zdjęć zrobionych przez FinePix S5Pro, FinePix S3 Pro, FinePix S2 Pro, FinePix S20 Pro bez użycia nośnika pamięci przez załadowanie ich do komputera bezpośrednio podłączając aparat do komputera łączem IEE1394 (funkcja fotograficzna).


Ciekawe, jak ich zdaniem podłączę S5Pro do kompa łączem IEE1394 ;o>

_________________
D2x|S5Pro|Σ50/1.4|Σ10-20|S8/3.5|Σ30/1.4|N105/2.5|SB-900|BlackRapid RS-5|Benro A-269M8+BH-1|Cokin|duperele
blog


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-03-31, 13:50 
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-03-15, 00:07
Posty: 18802
zdjęcia: 6784
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował: 22 razy
Otrzymał podziękowań: 161 razy
Model aparatu: S5500->S9500-> S100fs (bis) + Ikonta 531/2 + X100
Cytuj:
Ciekawe, jak ich zdaniem podłączę S5Pro do kompa łączem IEE1394 ;o>

:arrow: http://www.dcables.net/Fuji_FinePix_S5_Pro_FireWire_Cable.aspx

Pewności nie mam, zgaduję tylko :roll:

_________________
.
:idea: "Jeżeli ty potrafisz sobie wyobrazić fotografię, twój aparat będzie w stanie ją zrobić"
:idea: "Dobry żeglarz ustawia żagle do wiatru - kiepski narzeka, że wieje nie z tej strony co trzeba..."

:arrow: FAQ FujiKlub.pl (przeczytaj! zanim napiszesz 1-szy post...)

:!: Z krytyki trzeba wyciągać wnioski, a nie konsekwencje wobec krytykujących...



Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-04-01, 21:24 
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-01-19, 12:34
Posty: 1068
zdjęcia: 372
Lokalizacja: Bytom
Podziękował: 76 razy
Otrzymał podziękowań: 24 razy
Model aparatu: X-sy
Dzięki sparrow

_________________
Każdego dnia uczę się Ciebie od nowa...

L D-lux, X30, X-E1, X-T1, XF16-55 2.8, XF35 1.4, XF56 1.2, XF 90 2.0, EF-20, Ni40

http://www.facebook.com/krzysiek.krawczyk.1232


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-04-02, 15:34 
Ekspert

Dołączył(a): 2007-08-24, 22:12
Posty: 2907
zdjęcia: 270
Lokalizacja: Kielce, Województwo Irlandzkie
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: s9600 i Olek C-2020 Z
"This Fuji FinePix S5 Pro FireWire cable is used to download movies from your FinePix S5 Pro to your computer." - czy ja dobrze widze? Filmy? To s5 Pro mozna krecic filmy?


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-04-03, 09:41 
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-02-21, 20:17
Posty: 24
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: D2x, S5Pro
warlord231 napisał(a):
"This Fuji FinePix S5 Pro FireWire cable is used to download movies from your FinePix S5 Pro to your computer." - czy ja dobrze widze? Filmy? To s5 Pro mozna krecic filmy?


Tak samo kręci filmy jak ma gniazdo IEE1394 ;oP

Chyba, że mam wybrakowaną sztukę.

_________________
D2x|S5Pro|Σ50/1.4|Σ10-20|S8/3.5|Σ30/1.4|N105/2.5|SB-900|BlackRapid RS-5|Benro A-269M8+BH-1|Cokin|duperele
blog


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-04-08, 14:37 
Nowy

Dołączył(a): 2010-03-24, 10:42
Posty: 23
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
udało mi się wyrwać Hyper Utility na ebayu - koszt z przesyłką 180zł


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2010-10-03, 11:55 
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-09-24, 19:24
Posty: 4
Lokalizacja: Jedlicze
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: Fuji S9600, S5Pro
witam,
odgrzebałem ten wątek, gdyż poszukuję tego programu (pomimo że większość go nie poleca) ale minął już prawie rok od ostatniego postu, i może coś się zmieniło ...? jest gdzieś spiracona wersja do pobrania? napotkał się ktoś? bo wydawać pieniądze tylko po to by sprawdzić program to nieporozumienie. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2011-08-03, 22:28 
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-09-24, 19:24
Posty: 4
Lokalizacja: Jedlicze
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: Fuji S9600, S5Pro
Szukajcie a znajdziecie :)

Znalazłem pełną wersje H-U HS V3, także jak ktoś by chciał "potestować" to zapraszam na pw.


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł:
Napisane: 2011-08-03, 23:52 
Nowicjusz

Dołączył(a): 2009-03-05, 11:41
Posty: 109
zdjęcia: 78
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Model aparatu: S9600 -> S5 Pro
Też mam HSV3 i testowałem na S5PRO. Teraz juz wiem, że program dla mnie się nie nadaje. Chyba że kiedyś będę chciał sterować aparatem przez komputer to może znów po niego sięgnę.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do: