Teraz jest 2017-10-18, 02:56

Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 PostTytuł: Firware
Napisane: 2017-04-14, 23:38 
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2015-01-24, 18:12
Posty: 1010
zdjęcia: 830
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 16 razy
Otrzymał podziękowań: 9 razy
Model aparatu: X-M1, X-F1
Krótkie pytanie. Czy jeżeli mamy dostęp do nowszego oprogramowania obiektywu to musimy go wgrać do każdego body jakie mamy czy jest ono wgrywane do obiektywu?


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 PostTytuł: Firware
Napisane: 2017-04-15, 06:35 
Gość

Dołączył(a): 2016-01-22, 09:31
Posty: 28
Podziękował: 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Jest wgrywane do obiektywu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 PostTytuł: Re: Firware
Napisane: 2017-04-15, 07:44 
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2015-01-24, 18:12
Posty: 1010
zdjęcia: 830
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 16 razy
Otrzymał podziękowań: 9 razy
Model aparatu: X-M1, X-F1
draco_krk napisał(a):
Jest wgrywane do obiektywu.

Dzięki.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron